· · Komentari: 0

NIKO NE MOŽE DA VERUJE KOLIKO IMA GODINA: Penelope Kruz objavila niz obnaženih fotografija, na kojima ne izgleda starije od 30! (FOTO)

Fotošop ili genetika?

1674131750_shutterstock_1120930646-Penelope-Kruz-naslovna.jpg
Photo: Shutterstock

Jedna od najljepših žena današnjice, Penelope Kruz objavila je niz provokativnih fotografija i izazvala nevericu svojim mladolikim izgledom.
Ova španska glumica, filmsku karijeru je započela sa svega 18 godina sa filmom ''Šunka šunka'' da bi svetsku slavu stekla dramom ''Vrati se''. Dobitnica je oskara za najbolju sporednu ulou u filmu ''LJubav u Barseloni'', a ona je i jedna od omiljenih glumica reditelja Pedra Almodovara i Vudija Alena.

Pročitajte još: RUŠI PRAVILA: Penelope Kruz u stajlingu koji je možda ''ZABRANJEN'' ženama od 48 godina, ALI NE I NJOJ! (FOTO)

U julu 2010. venčala se sa kolegom Havijertom Bardemom, sa kojim deli sina Lea i ćerku Lunu.

Iako već duboko gazi petu deceniju, Penelope ima čime da se pohvali. Ona je pozirala za časopis Dust, a neke od fotografija podelila je na svom Instagram profilu.

- Jesi li ti stvarna?
- Stari li Penelope?
- Kako možeš izgledati kao da si u dvadesetima?
- Bezvremenska lepotica, Boginja, Prirodno lepa žena, samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila ispod objava.

Pročitajte još: Da li prepoznajete glumicu sa slike? Od preslatke devojčice do holivudske zavodnice (FOTO)

Penelope nikad nije skrivala da se za svoju odličnu figuru kloni mlečnih proizvoda i šećera, kao i glutena.

"Jedem puno voća, povrća i kvalitetnih proteina. Pijem hektolitre vode, a to pre nisam radila. Alkohol je za mene retkost, a pre par godina sam prestala pušiti. To mi uopšte ne nedostaje u životu", rekla je ranije za časopis People.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.