· · Komentari: 0

NIKO NE ŽELI DA MU PEVA: Mnoge zvezde odbile su poziv da uveličaju krunisanje kralja Čarlsa

Organizatori u problemu!

1677677141_profimedia-0758718428-Carls-naslov-1.jpg
Photo: Profimedia

Zvanična manifetsacija krunisanja, održaće se 6.maja u Engleskoj. Tom prilikom, kralj Čarls će i zvanično dobiti krunu, dok će nejgova supruga Kamila, postati kraljica u pratnji. Naime, kako strani mediji navode, pokojna kraljica Elizabeta žestoko se usprotivila insistiranju njenog sina da Kamila dobije samo titulu kraljice, nakon njene smrti. Po njenoj odluci, Kamila će ipak imati titulu 'Queen Consort', što u prevodu znači- kraljica supruga, ili kraljica u pratnji.

Kako se uveliko planiraju predstojeće svečanosti, ipak, izgleda da postoje i neke prepreke, jer navodno organizatori imaju problema da pronađu izvođače. Za sada su, kako se navodi, Adel, Ed Širan, Spajs grls, Elton Džon i Hari Stajls, odbili poziv.
Ako je verovati izvorima, ovo je postao veliki problem, jer one muzičare koje je Čarls poželeo da čuje, ne žele da nastupaju ovom prilikom.

Foto: Profimedia

Jedno je sigurno, a to je da će se dan nakon krunisanja, 7.maja, održati veliki ''Koncert krunisanja'', u Vindzor palati. BBC, koji će imati pravo na direktan prenos događaja, podelio je 10.000 besplatnih ulaznica za publiku, koja želi da prisustvuje događaju uživo.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.