Oglas
· · Komentari: 0

„Nisam mogao da vežem pertle“: Aleksandar Sofronijević objasnio kako se hrani nakon što je smršao 50 kilograma

Aleksandar Sofronijević danas vodi računa o ishrani i zdravom načinu života

1709657022_pze_drugo_vece_29022024_0004.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Malo ko zna da se popularni harmonikaš Aleksandar Sofronijević godinama borio sa viškom kilograma o čemu danas vrlo otvoreno govori.

NJegov osnovni motiv da drastično smrša i skine skoro 50 kilograma, osim zdravlja bila je i funkcionalnost u poslu, a sada je za Grand otkrio koji je trenutak bio ključan da promeni životne navike.

- Sada jedem jaja, salatu, ali meso i jaja nikada ne kombinujem. Uglavnom su mi jaja omiljeni doručak, posebno domaća, puna su proteina. 128 kilograma sam imao, a vrhunac je bio kada nisam mogao da se sagnem da vežem pertle. Tada sam rešio da moram nešto da promenim. Trajalo je to sve nekih deset godina, dok nisam sebe doveo u neki balans i dok nisam shvatio šta treba, a šta ne treba i uopšte kako treba da se hranim - ispričao je Sofronijević.

Ipak, priznaje da mu je dobra klopa i danas slaba tačka, iako treningom i strogim režimom uspeva da održi dobru kondiciju.

- Trudim se da se kontrolišem, mada ima dana i kad nema kontrole (smeh). Evo, pre neko veče smo moj drug i ja pojeli kilogram i po pečenja. Slatkiše recimo maksimalno izbegavam, ali kada dođe taj trenutak mogu da pojedem i dva kilograma sladoleda- otkrio je harmonikaš.

(Grand)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas