Oglas
· · Komentari: 0

"Obično se budim u 5 ujutru": Miranda Ker objašnjava kako se snalazi kao majka trojice dečaka dok čeka četvrto dete

Nekadašnja manekenka Miranda Ker očekuje četvrtog sina

1707323867_profimedia-0769801872.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prvog dečaka, Flina (13) Miranda je dobila u braku sa glumcem Orlandom Blumom, dok Harta (5) i Majlsa (4) ima sa suprugom Evanom Špigelom.

Miranda je sada govorila o tome kako izgleda njen dan u petočlanoj porodici dok čekaju novog člana.

- Ustala sam jako rano, u 3 ujutro. To je bilo prerano. Obično se budim u 5, tako da imam sat i po dok se deca ne probude, onda imam vremena da napunim baterije pre nego što ustanu - rekla je ona voditeljki Nikol Trunfio u podkastu, prenosi Pipl. Miranda dodaje da dan započinje mediatcijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda Kerr (@mirandakerr)

- Imam malo vremena da odradim meditaciju od 20 minuta i razmišljam o tri stvari na kojima sam zahvalna. Ulagala sam dodatno vreme u sebe tokom ove trudnoće, posebno u ovom poslednjem tromesečju. Uzimala sam malo više vremena za sebe svakog jutra pre nego što se dečaci probude da mirno sedim i meditiram. Odvojiti vreme za sebe, slušati svoje telo i dati prioritet brizi o sebi važno je da se osećate najbolje kako biste mogli da date najbolje od sebe drugima - savetuje Miranda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda Kerr (@mirandakerr)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas