Oglas
· · Komentari: 0

Kako se SVETSKE ZVEZDE BORE SA STRESOM: One su pronašle efikasne načine koje možete primeniti i vi

One su pronašle način kako da se izbore sa napetošću i hroničnim stresom

1667476432_lg.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Svakoga dana sa srećemo sa najrazličitijim problemima koji u nama izazivaju stres - brojne obaveze, pretrpan raspored, neočekivane prepreke. Nekad ne možemo da se otresemo mentalne ili emocionalne napetosti, a često ona dolazi uz jak fizički umor.

Uz stres ide i anksioznost - neodređena strepnja da nam se sprema neko još teže iskušenje. Mladi i stari, običan svet, ali i velike svetske zvezde, svakoga dana traže način da sebi olakšaju. Evo kako to rade slavni...

Promena ishrane

"Na mene deluje opuštajuće jednostavna hrana", kaže Dženifer Aniston. "Poslužim se čipsom, napravim običnu lazanju. Čak i piće volim da mi bude sasvim prosto - nisam pristalica komplikovanih koktela sa milion egzotičnih sastojaka. Jedno pićence, mala porcija grickalica, to mi je sasvim dovoljno", objašnjava holivudska zvezda.

Pročitajte još: Čarobni napitak za mršavljenje, jačanje imuniteta i čišćenje creva: Pomešajte ove dve namirnice

Meditacija

Mada zvuči komplikovano i mistično, meditacija je veoma prosta stvar. NJu vole Lejdi Gaga, Žizel Bundšen, Ema Votson, Miranda Ker.  Kako kaže ova slavna manekenka - odgovore na sva pitanja naći ćete u sebi. Da biste praktikovali meditaciju, nađite sebi mirno, tiho mesto, sedite udobno i zatvorite oči. Potrebno je samo da mirno "posmatrate" svoje misli i da ih "otpratite" kako dolaze i odlaze jedna za drugom.

Vežbanje

Brojne slavne ličnosti "beže" od stresa u teretanu. Elsa Pataki, Demi Lovato, Kloe Kardašijan, Olivija Mun bore se protiv stresa vežbanjem.

Olivija je čak pričala kako je njen terapeut pribegao hipnozi kako bi je uveo u ritam redovnih treninga. "Već od ponedeljka, bila sam u teretani u 6 ujutru", kaže zgodna glumica.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas