Oglas
· · Komentari: 0

Komemoracija povodom smrti glumca Marka Živića: Kolege i prijatelji se opraštaju od glumca, DIRLJIVE reči i PLAČ odjekuju salom (VIDEO)

Danas je u Beogradskom dramskom pozorištu održana komemoracija povodom smrti glumca Marka Živića.

1634639661_148914_markozivic-glumac0104201107-convertimage_f.jpg
Foto: V.Danilov
Oglas

Poroslavljeni glumac preminuo je u četvrtak usled posledica korona virusa.

Danas su se od umetnika oprostile brojnke kolege i prijatelji. Komemoraciji su prisustvovali glumci Milica Milša, Žarko Jokanović, Petar Benčina, Dejan Lutkić, Sandra Bugarski, Srđan Timarov, Vesna Čipčić i mnogi drugi...

Na početku komemoracija u znak sećanja na Marka pušteni su snimci filmskih i serijskih ostvarenja u kojima je glumio Marko Živić.

Glumac Slobodan Boda Ninković koji je bio veoma blizak sa Markom govorio je i sećao se trenutaka provedenih sa glumcem:

- Marko, ovo nije bio dogovor. Trebalo je mene da ispratiš u penziju - rekao je Boda.

Nakon Marka na scenu je stupio i Miloš Biković koji je sa Markom Živićem delio scenu u predstavi "Kad su cvetale tikve":

- Marka sam upoznao 2005. godine u "Dadovu". Radili smo neku novogodišnju tezgu. Taj osmeh, ta šala, to što je nosio sa sobom, kao štit, kao zaštitni znak, to je ono po čemu ću ga pamtiti - rekao je Biković.

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas