Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se porodica Mejtua Perija: "Doneo je toliko radosti svetu"

Metju Peri, koji je svetsku slavu stekao ulogom Čendlera u seriji "Prijatelji", preminuo je juče

1698651173_profimedia-0816141534.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Porodica Metjua Perija oglasila se nakon smrti glumca.

- Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Metju je doneo toliko radosti svetu, i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu toliko značili i cenimo ogroman izliv ljubavi - rekla je porodica za Pipl.

Metju je pronađen mrtav u kući u Los Anđelesu u subotu. TMZ je izvestio da je Peri pronađen u džakuziju u svom domu. Na licu mesta nije pronađena nikakva droga ili bilo šta što bi moglo da ukazuje na uzrok smrti.

Nakon njegove smrti kompanija Varner Bros koja je producirala Prijatelje rekla je u izjavi o voljenom glumcu:

- Uništeni smo zbog smrti našeg dragog prijatelja Metjua Perija. Metju je bio neverovatno nadaren glumac i neizbrisiv deo porodice TV grupe Varner Bros. Uticaj njegovog humora osetio se širom sveta, a njegovo nasleđe će živeti u srcima mnogih. Ovo je srceparajući dan i mi šaljemo našu ljubav njegovoj porodici, njegovim najmilijima i svim njegovim odanim fanovima - rečeno je u izjavi.

Metju, koji ima petoro braće i sestara iz kasnijih brakova svojih roditelja, odrastao je u Otavi, u Kanadi, sa svojom majkom pre nego što se preselio u Kaliforniju da živi sa ocem kao tinejdžer. Krenuo je tatinim glumačkim stopama. Metjuovi roditelji su takođe bili uz njega tokom njegove duge borbe sa zavisnošću.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas