Oglas
· · Komentari: 0

On joj je napisao NAJVEĆE hitove: Aleksandra Prijović godinama sarađuje sa ovim kompozitorom

Evo ko stoji iza najvećih hitvova Aleksandre Prijović

1696758337_aleksandra_prijovic_30092023_0071.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ovih dana ne prestaje da se priča širom regiona o neverovatnom uspehu koji je postigla mlada pevačica Aleksandra Prijović.

Iza sebe ima mnoštvo hitova, a retko ko zna ko stoji iza njih.

 

Proslavljeni kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja jedan je od najboljih u svom poslu proteklih decenija, a njegova biografija je više nego bogata i on je zaslužan za najveće hitove koje je Aleksandra Prijović otpevala.

Na ovom spisku nalaze se brojni hitovi, koji broje milionske preglede na Jutjub platformi, a stvorio ih je upravo Braja, a ovo je detaljan spisak pesama koje je on napisao:

"Dam, dam, dam" , "Legitimno" , "Bogata sirotinja", "Duguješ mi dva života" - , "Klizav pod", "Testament", "Senke", "Pisho", "Marš", "Ja sam odlično" , "Sabotiram", "Telo","Voljena greško"...

Kako Braja iza sebe ima mnogo napisanih pesama, mnogi su postali veliki hitovi u celom regionu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas