Oglas
· · Komentari: 0
ESTRADA

Ona je jedna od NAJUSPEŠNIJIH Zvezda Granda danas: Znate li ko je DEVOJČICA sa slike? (FOTO)

Nastupala je prvi put kada je imala 11 godina, a takmičila se čak četiri puta.

1637601472_mladenovic.png
Foto: Printskrin
Oglas

Nekada je bila raspevani devojčurak, a sada je jedna od najuspešnijih Grandovih zvezda, koja niže hit za hitom. Reč je o pevačici Aleksandri Mladenović.

Iako se godinama borila za svoje mesto na estradnom nebu, Aleksandra Mladenović nikada nije odustala. Takmičila se čak četiri puta, a 2016. godine bila je u finalu ovog takmičenja.

Pročitajte još: "Neću da kažem ime UNUKE": Vesna Zmijanac objasnila zbog čega Nikolija i Relja NE ŽELE da otkriju kako se zove druga devojčica

Čak i kao devojčica Aleksandra se prijavljivala na takmičenje, pa je 2005. godine dobila priliku da zapeva na sceni Granda.

U emisiji "Zvezde Granda Specijal", Aleksandri su pustili snimak od pre 15 godina, na kojem ona ima 11. Ona je sa osmehom pratila video i prokomentarisala:

- Tada sam znala da ću biti pevačica. Terala sam roditelje na Zvezdice Granda, prošla sam nekoliko audicija, od mnogo dece ušla sam u top 10. Iz nekog razloga se to prekinulo, ali od tada sam deo kuće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas