Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

"Osećala sam se da nisam sama": Žena opisala kako izgleda UMIRANJE

Smrt je za ljude nepoznanica, a mnogi su u strahu kako će izgledati trenutak njihovog odlaska

1648628156_smrt.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jedna žena, koja je doživela kliničku smrt, opisala je trenutak kada je deset minuta bila mrtva. Prisetila se svega šta joj se dogodilo, a onda i momenat nakon buđenja.,

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: NAPRIMER ili NA PRIMER, koji oblik je ispravan?

- Imala sam iskustvo kliničke smrti, bila sam mrtva 10-ak minuta. Kako sam tonula u stanje bez svesti, osećala sam da mi je jako hladno, ali da sam opuštena. Nisam imala potrebu za disanjem, nije bilo nikakvog straha ili boli bilo kakve vrste, samo potpuni mir. Sve se samo postupno zatamnjivalo dok nije nastao potpuni mrak. Celo iskustvo me šokiralo.

Nisam bila uplašena

- Osim toga, nisam se osećala kao da sam sama ili idem u nepoznato, iako nije bilo nikog oko mene, no kao da sam osećala da nisam sama, da mogu razgovarati sa drugima. Poslednje čega se sećam je da želim biti negde drugde i onda kao da bi se ođednom pojavila tamo, kao da sam u snu u kojem bilo što da zamislim mogu ostvariti. To me ispunilo srećom.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas