Oglas
· · Komentari: 0

OSEĆAM KRIVICU: Ana Ivanović iznenadila rečima o Bastiju i deci

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (36) godinama je u skladnom braku sa nekadašnjim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom (39), a sada je isplivalo da nemaju isti pogled na svet i obaveze.

1707981670_d42bf8372b71a00be18eaa9fb8dc8415d3c58152.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Slavni sportski par u vezi je od 2014, venčali su se 2016. u Veneciji i imaju tri sina.

Povremeno se pojavljuju zajedno u javnosti i uvek deluju srećno i skladno, ali je nekada prva teniserka sveta sada otkrila da se i te kako razlikuju, pogotovo kada je odgoj dece u pitanju.

Ana kaže da se ona mnogo više umara.

- Zbog dece često osećam krivicu. Bastijan nikad neće da ide preko granice umora, dok ja nemam limit - pomoći ću svima dok ne padnem s nogu. Kod njega ne postoji stres ni oko dece ni u svakodnevnom životu, njemu sve teče lagano - rekla je šampionka Rolan Garosa za nedeljnik "Stori".

Švajnštajger je jednom prilikom otkrio da je znao da je Ana ljubav njegovog života čim ju je prvi put video.

- Anu sam prvi put sreo u NJujorku. Upoznao nas je zajednički prijatelj, košarkaš Štefen Haman. Nisam u to vreme znao dobro engleski, pa sam više slušao Anu nego što sam ja govorio. Bio sam u defanzivi i gledao šta se sprema. Ubrzo sam shvatio da je Ana žena mog života. Imate taj poseban osećaj kada ste sa tom osobom i kada se zagledate duboko u njene oči, znate da je to ljubav. To mi se desilo sa Anom - ispričao je Nemac.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas