· · Komentari: 1

OSRAMOĆENA ĆERKA POP IKONE: Nakon DOŽIVLJENE NEPRIJATNOSTI samo je pokrila lice rukom, i pobegla sa lica mesta (VIDEO)

Pre samo 2 godine bila je njihovo zaštitno lice

1675418480_Profiemdia-Lurds-Leoni-naslovna.jpg
Photo: Profimedia

Lurds Leon (26), najstarija Madonina ćerka, nedavno je doživela veliku neprijatnost. Opravdano ili ne, Lurds je stigla na reviju brenda Mark Džejkopbs par minuta nakon što su se vrata gde se revija održavala, zatvorila. Madonina naslednica, kako se navodi u DailyMail-u, smatrala je da je u redu doći tačno u 6 sati, kada je bio zakazan i sam početak revije. U videu, koji je sada postao viralan, vidi se kako obezbeđenje po strogim instrukcijama organizatora, odbija ulazak Lurds. Ona začuđeno stoji, u nadi da će se oni ipak predomisliti, dok neko od prolaznika dobacuje:

'' Pustite je, zar ne znate ko je ona?''

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

 

Nakon par minuta čekanja, Lurds je ipak odustala, pa je postiđeno pokrila svoje lice jednom rukom, pa se udaljila sa mesta održavanja revije.

Ona je bila obučena u denim od glave do pete, sa crnom dugom puštenom kosom. Mnogi su iznenađenji kako je došlo do toga da obezbeđenje ne prepozna mladu devojku, koja se veoma često pojavljuje i slika sa svojom planetarno poznatom majkom. Ili su pak odlučili da ista pravila važe za sve, bez izuzetka.

Madona je dobila Lurds 1996.godine, sa svojim ličnim trenerom i partnerom Karlosom Leonom, sa kojim je ostala u odličnim odnosima.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.