Oglas
· · Komentari: 0

Ostavila je SVOG SINA, pobegla sa LJUBAVNIKOM, a danas želi da popravi odnose! Zavirite u buran život prelepe Bridžit Bardo!

Bridžit Bardo je simbol ženske lepote, a njena životna priča i nije toliko lepa.

1650472356_bb.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Vintage TV
Oglas

Kada je saznala da je trudna, Bridžit je želela da abortira što pre. Međutim, u Francuskoj je tada abortus bio strogo zabranjen, te glumica nije imala načina to da uradi. 

Pročitajte još: Popularna američka reperka Kardi Bi je u stvari JUGOSLOVENKA? Evo šta je rekla o SVOM POREKLU! (FOTO)

Žak Šarije, otac deteta želeo je da prizna dete i da oženi Bridžit, međutim onda je dugo bila protiv te ideje, dok na kraju nije posustala i pristala. Međutim, pred kraj trudnoće Bridžit je imala više nervnih slomove zbog novinara koji su se trudili da je uslikaju trudnu. Zbog toga što se plaši bolnice odlučila je da se porodi kod kuće. 

"Bio je kao tumor koji me je jeo, kojeg sam nosila u svom natečenom telu" - napisala je Brižit u svojim memoarima kasnije. NJen sin došao je na svet 11. januara 1960. godine. Odbijala je da hrani dete i bila je nezadovoljna lošim načinom života koji je imala zbog svog deteta. NJen suprug verovao je da će se ona vremenom promeniti i da pati samo od postporođajnog stresa, međutim ona je do te mere zanemarivala dete da ga je na kraju i ostavila! Nije volela uopšte sliku sebe kao majke, jer je smatrala da će izgubiti popularnost muške publike. 

Dete je pripalo ocu, a kada je imao 12 godina otišao je kod Brižit, međutim ona ga je vratila nazad jer je imala bitan događaj na kom je morala da se pojavi. Kada je porastao, Nikolas više nije želeo nikakav kontakt sa majkom, kada je Bridžit napokon setila da želi da popravi odnose sa svojim sinom. NJen sin Nikolas, se venčao 1984. godine, a Brižit Bardo, logično, nije bila pozvana na venčanje.

1997. godine, izbio je skandal nakon objavljivanja njenih memoara, gde je otkrila sve što ju je mučilo u vezi sina i trudnoće, a to je trajno zahladilo odnose majke i sina. NJen bivši suprug Žak i Nikolas su je tužili zbog iznošenja porodičnih tajni u knjizi, nakon čega ju je čekala vrlo visoka novčana kazna. 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas