Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Otvorila dušu! Pevačica Milica TODOROVIĆ otkrila da li se viđa sa teniserom NOVAKOM ĐOKOVIĆEM

Popularna pevačica nedavno je teniseru pevala i u Visokom u Bosni i Hercegovini

1658681916_milica_todorovic_move_16072021_025.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Mlada muzička zvezda Milica Todorović ovo leto provodi u Crnoj Gori, uglavnom u Budvi gde svakodnevno ima nastupe u različitim klubovima širom crnogorskog primorja. Pre odlaska na radno leto u Crnu Goru, pevačica Milica Todorović boravila je u Visokom, u Bosni i Hercegovini gde je već poznato da boravi i prvi reket sveta i najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković.

Pročitajte još: O njihovom venčanju se pričalo godinama, a čak ni posle više od 3 decenije uspomene nisu izbledele

Tokom svoje rehabilitacije, Milica Todorović našla se istovremeno kada i srpski teniser. Ovaj susret rezultirao je i mini nastupom samo ga Novaka Đokovića i njegove prijatelje i porodicu, kojima je Milica Todorović otpevala nekoliko omiljenih pesama.

Pročitajte još: O njihovom venčanju se pričalo godinama, a čak ni posle više od 3 decenije uspomene nisu izbledele

Danas je za srpske medije progovorila i šta misli o Novaku Đokoviću i da li se viđa sa njim, obzirom da žive u istom naselju u Beogradu.

- Da, bila sam u Visokom, volim da svratim tamo na piramide, tamo se odmorim. Tada je Novak igrao prijateljski meč sa kolegama, otvorili su se teniski tereni. Ja se našla na odmoru, pitali su me da li bih otpevala 2, 3 pesme. Nekako se uvek desi da zapevam Noletu, kao što je bilo i za svadbu i mnogo puta. Zadovoljstvo mi je. On je jedna duša od čoveka, predobra osoba, toliko sasvim normalan čovek, a tako veliki. Mi smo i komšije... Srećemo se, poslednji put zimus kad je bio tu. On je išao na Jahorinu, ja bacala đubre. U tom naselju živi mnogo kolega - ispričala je Milica Todorović danas u javljanju uživo iz Budve za jednu srpsku televiziju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas