Oglas
· · Komentari: 0
transformacija

Slavna GLUMICA se potpuno TRANSFORMISALA: Smršala je 20 kilograma i sada izgleda NEVEROVATNO (FOTO)

Stavila je zdravlje na prvo mesto i uspela u svojoj zamisli.

1602062219_Capture.JPG
Foto: Printscreen/ Instagram/ Rebel Wilson
Oglas

Australijska glumica, pisac i komičarka Rebel Vilson oduševila je svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijama na kojima ima 20 kilograma manje.

Sada izgleda potpuno neprepoznatljivo, a istakla je za strane medije da je razlog njenog mršavljenja i to što je osećala da fizički mora da se preobrazi kako bi dobijala drugačije uloge od ovih koje je do sada imala.

Pročitajte još: Progovorila bivša devojka princa Harija i otkrila ono što NIKO NIJE ZNAO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Godinama je važila za najpoznatiju puniju damu Holivuda, a jednom prilikom je izjavila i da su joj davali ogroman novac samo da ne smrša, po tome je bila prepoznatljiva, a njen fizički izgled obeležio je njene uloge.

NJene prepoznatljive uloge u Deverušama i filmu Noć u muzeju sigruno pamtimo. NJen talenat je uvek prepoznatljiv, te je dobijala samo pozitivne kritike najvećih filmskih kritičara.

Pročitajte još: Ovo je NAJPLAĆENIJA GLUMICA na svetu: Prestigla je čak i Anđelinu Džoli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PalmBeach #Hayden #Pooches4Lyfe ps my athleisure is @gymshark

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

A ovako je glumica izgleda pre samo godinu i po dana. Može da posluži kao primer svima koji žele da izgube kilograme i okrenu se zdravom životu. Sve je moguće!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Premiere of ISN’T IT ROMANTIC tonight! 💕 Thank you @paolo_sebastian for the gorgeous custom dress!

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas