Oglas
· · Komentari: 0

Ovaj detalj iz života Nede Ukraden niste znali: Evo sa kojom poznatom zvezdom je bila u vezi

Detalj iz života Nede Ukraden koji malo ko zna

1642749159_skenderija.png
Foto: N.Skenderija
Oglas

Popularna pevačica Neda Ukraden jedna je naših najvećih zvezda, pored svoje harizme ona u osmoj deceniji izgleda besprekorno. Često se pisalo o njenom ljubavnom životu u toku karijere, a sada otkrivamo sa kim je bila u mladosti.

Pročitajte još: "Živote moj": Katarina Grujić ima veliki razlog za slavlje - Pevačica ne krije sreću (FOTO)

O ljubavnom životu pevačice čijoj lepoti godine predstavljaju samo broj pisalo se konstantno u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Naime, kako piše "Glossy", tokom 80-ih godina prošlog veka, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Pročitajte još: Aca Lukas se oglasio iz bolnice: Pevač objasnio zbog čega je u Urgentnom centru

Kako prenosi spomenuti časopis, Ukradenova i Saša su bili u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa Zlatom Petrović , pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović, sadašnje žene.

 

BONUS VIDEO:


 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas