Oglas
· · Komentari: 0

"Podigli su moje celo telo sa poda": Adel otkrila obožavaocima da ima problem sa išijasom - srušila se iza scene

Pevačica Adel nedavno je otkrila da se bori sa išijasom koji joj zadaje brojne probleme tokom nastupa

1693223179_e1da78c8dd8899e6171c7325fb7d22a276c0a3c0.jpg
Foto: YouTube printscreen /Entertainment Tonigh
Oglas

Pevačica je sada ispričala da je imala napad išijasa i srušila se iza scene tokom boravka u Las Vegasu.

- Sedću i odmoriti išijas - rekla je pevačica (35) o hroničnom bolu u leđima tokom koncerta tokom vikenda, prenosi The Sun. Zatim je rekla fanovima o nedavnom napadu išijasa zbog kog nije mogla da stoji:

- Podigli su moje celo telo sa poda - objasnila je Adel okupljenim obožavaocima.

Išijas je stanje koji se odnosi na bolove u donjim leđima, a koji nastaju kada dođe do upale nerva koji se zove išijadikus. Nerv išijadikus je najduži nerv u telu koji se kreće od donjeg dela leđa i zatim ide putem zadnjeg dela obe noge. Dobitnica Gremija nije otkrio šta je izazvalo stanje ili kada je počelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Adel je ranije pričala o tome da je "bolovala pola života", pre nego što je smršala i kako joj je mršavljenje pomoglo da se nosi sa svojim problemima. Govoreći za časopis The Face u novembru 2021. Adel je iskreno pričala o tome kako joj se život promenio otkako je smršala 45 kilograma.

- Sada sam definitivno zaista srećna... Agilnija sam jer sada mogu više da se krećem, zbog leđa. Bole me leđa otprilike pola života, zaista. Rasplamsava se, obično zbog stresa ili od držanja. Volim da se osećam snažno, zaista volim. Sviđa mi se - rekla je Adel, prenosi Dejli Mejl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas