Oglas
· · Komentari: 0

POLJUBAC ZA PRINCA: Kejt Midlton i princ Vilijam u nikad intimnijem izlivu nežnosti nakon polo meča (VIDEO)

Novo doba monarhije

1688730902_profimedia-0787704477.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Poznato je da se u britanskoj kraljevskoj porodici svi (manje-više) pridržavaju strogih pravila, i kodeksa ponašanja u javnosti, već stolećima unazad.

Međutim, nakon smrti kraljice Elizabete II te granice se malo po malo pomeraju.

U sve češćim izlivima nežnosti i naklonosti, u poslednje vreme imamo priliku da vidimo Kejt Midlton i princa Vilijama, koje su njegov brat i snaja okarakterisali kao ''hladne i rezervisane i privatno''.

Na nedavno održanom polo meču, videli smo neku drugu Kejt u razigranom izdanju, dok dočekuje supruga u zagrljaj nakon polo meča. Par se kasnije ljubi u obraz, i zaljubljeno gleda pre uručenja nagrade.

Kejt zatim ponosno stavlja ruku na leđa princa Vilijama, dok mu uručuju trofej tokom ceremonije dodele.

Nema sumnje da je princeza od Velsa i dalje suprugova najveća čirlidersica.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas