Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Potresna ispovest Kim Kardašijan: Plašila sam se da će me sestra zateći mrtvu

Starleta ispričala traumatične detalje iz života

1603113355_kim.jpg
Foto: YouTube printscreen /E! News
Oglas

Kim Kardašijan, konačno je progovorila o pljački koja se 2016. godine, dogodila u Parizu, kada je napadnuta u svojoj hotelskoj sobi.

Pročitajte još: Obožavali ste je u filmu "Devojka iz Džersija", a evo kako danas izgleda preslatka GERTI (FOTO)

Gostujući u jednoj emisji, Kim je otkrila detalje, ali i strah koji je imala da je sestra Kortni, ne zatekne mrtvu u sobi: - Stalno sam razmišljala o Kortni, ona će se vratiti kući, a ja ću biti mrtva u sobi i biće istraumirana do kraja života - izjavila je za američke medije.

Ona je otkrila da je čula buku ispred hotelske sobe i posumnjala, da neko želi da je napadne, pa je pokušala da pozove pomoć. Lopovi su već bili upali u njenu sobu i zatražili joj prsten, koji je na poklon dobila od supruga. Ona je na sebi imala samo ogrtač, a jedan od napadača je zgrabio.

- Bila sam uverena da će me silovati. Mislila sam da je to neizbežno - rekla je i ponovila da su je pljačkaši vezali lisicama, a oči i usta joj zalepili lepljivom trakom. Napad se dogodio tokom Nedelje mode u Parizu, a kriminalci su ukrali nakit vredan 10 miliona dolara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas