Oglas
· · Komentari: 0

Poveo i roditelje: Nakon Roštiljijade u Leskovcu Petar Grašo imao samo reči hvale - "U svetskoj ste kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti"

Splitski pevač prvi put je posetio Leskovac ove godine

1693291776_petar_graso_14022023_0028.JPG
Foto: ATA images
Oglas

U Leskovcu je tradicionalno održana Roštiljijada na kojoj je po prvi put nastupao Petar Grašo. Splitski pevač je oduševljen hranom:

- Prvi put sam u Leskovcu. Moja ekipa i ja smo proputovali ceo svet i malo je toga što nismo videli. Uvek nam je veliko uzbuđenje kada dođemo u jedan novi grad. Iščekivao sam koncert u Leskovcu zbog nekih mojih dragih kolega i prijatelja koji su mi govorili protekli godina, koliko je lepa ova manifestacija. Dogodio se taj dan da i ja kao izvođač budem pozvan - ispričao je za "Kurir".

Poveo je čak i svoje roditelje, a naročito je oduševljen našim gostoprimstvom:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Optika Anda (@optikaanda)

- Toliko volimo moja porodica i ja gastronomiju, i toliko smo čuli o gostoljubivosti ovog grada, da su moji roditelji koji su već u godinama i ne putuju baš često, došli sa mnom sa nekim dragim prijateljima. Što se tiče hrane, mi kao porodica smo dugi niz godina u restoranskom poslu i radimo sa hranom vrhunskog kvaliteta. Ali ovo što smo doživeli pogotovo što se roštilja tiče što je zaštitni znak Leskovca. Tu ste prvaci sveta i mislim da ste u svetskoj kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas