Oglas
· · Komentari: 4

Pratioci oduševljeni: DRAGANA KOSJERINA objavila slike u kupaćem (FOTO)

Prelepa voditeljka oduševila je pratioce slikama sa odmora

1658732298_27295_foto-printscreen-dragana-k_f.jpg
foto: Ata images
Oglas

Voditeljka Dragana Kosjerina jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Već godinama unazad Dragana je jedna od omiljenih voditeljki. Javnost često komentariše njenu lepotu i harizmu a dodatne simpatije pokupila je juče kada je objavila nove fotografije sa letovanja.

 

Dragana sa širokim osmehom na licu, na slikama pozira u crnom kupaćem. Oko struka vezana je bela košulja za plažu, a ceo autfit upotpunile su crne sunčane naočare.

Pročitajte još: LEPA A SAMA: Kaja Ostojić posle 12 godina vodi samački život: Pevačica progovorila o tome kakav joj muškarac sada treba (FOTO)

Pratioci nisu ostali ravnodušni. "Srbija nikad nije imala ovako lepu voditeljku", "kakav si ti anđeo", "raj za oči", samo su neki od komentara ispod slike lepe voditeljke.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas