Oglas
· · Komentari: 0

Princ Hari emotivnim rečima oprostio se od bake, kraljice Elizabete: Prisetio se trenutaka kada je prvi put srela njegovu decu

Princ Hari i Megan Markl izdali su saopštenje u kome su odali počast kraljici

1662973651_profimedia-0721448023.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Hari i Megan Markl danas su odali počast kraljici Elizabeti nakon njene smrti u četvrtak, 8. septembra.

Par je u saopštenju rekao: 

- Proslavljajući život moje bake, NJenog Veličanstva Kraljice  i oplakujući njen gubitak, svi se podsećamo na kompas koji je ona bila za mnoge u svojoj posvećenosti službi i dužnosti. Bila je globalno poštovana. NJena nepokolebljiva gracioznost i dostojanstvo ostali su istiniti tokom celog njenog života, a sada i njeno večno nasleđe. Hajde da ponovimo reči koje je izgovorila nakon smrti svog supruga, princa Filipa, reči koje sada mogu svima nama doneti utehu: „Život se, naravno, sastoji od poslednjih rastanaka kao i od prvih susreta - naveo je Hari u saopštenju i dodao:

- Bako, dok nam ovaj konačni rastanak donosi veliku tugu, zauvek sam zahvalan za sve naše prve susrete - od mojih najranijih sećanja iz detinjstva sa tobom, do prvog trenutka kada ste upoznali moju dragu ženu i zagrlili svoje voljene praunuke. Cenim ova vremena podeljena sa Vama i mnoge druge posebne trenutke između. Već nam jako nedostajete, ne samo nama, već i ljudima širom sveta. Sada odajemo čast mom ocu u njegovoj novoj ulozi kralja Čarlsa III - glasi saopštenje, prenosi The Sun.

Pročitajte još: Vilijam i Kejt sa Harijem i Megan prvi put u javnosti od 2020. godine: Obratili se okupljenima, a evo ko je prvi pozvao (VIDEO)

Hari je izlaganje završio rečima hvale i utehe da je ona ponovo sa svojim suprugom:

- Hvala na posvećenosti službi. Hvala na dobrom savetu. Hvala na zaraznom osmehu. I mi se osmehujemo znajući da ste ti i deda sada ponovo na okupu, i oboje zajedno u miru.

Prinčevi Vilijam i Hari prvi put pojavili su se zajedno sa suprugama u subotu, a to se u javnosti nije desilo od 9. marta 2020. godine. Nakon što su stigli istim automobilom, činilo se da je četvorka ostavila svoje nesuglasice po strani kako bi pozdravila ljude na imanju u Berkširu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas