· · Komentari: 2
KRALJEVSKA PORODICA

Princ Hari otkrio koje su bile PRVE REČI malog Arčija: "To je najslađa stvar, koja me u isto vreme rastužuje" (VIDEO)

Princ Hari, u emisiji sa Oprom Vinfri, pričao je o mentalnim problemima i porodici.

1621595854_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ The Telegraph

Prve reči sina Harija i Megan Markl, bile su "baba Dajana".

Vojvoda od Saseksa rekao je da Arči u svojoj sobi ima fotografiju pokojne bake, princeze Dajane.

U dokumentarcu, ovaj 36-godišnjak je govorio o svojim borbama nakon što mu je majka umrla.

Voleo bih da je mogla da upozna Arčija.

Pročitajte još: Znam ko mi je UNIŠTIO porodicu! OŠTRE reči princa Vilijama: Način na koji je dobijen INTERVJU je PREVARANTSKI! (VIDEO)

- Voleo bih da je mogla da upozna Megan - rekao je o svojoj majci.

- Voleo bih da je mogla da bude sa Arčijem.

- Imamo njenu fotografiju u njegovom vrtiću ... i to je bila jedna od prvih reči koje je rekao, pored reči "mama " i " tata ", bilo je " baka "," baka Dajana "."

Nastavio je u intervjuu - To je najslađa stvar, ali istovremeno me stvarno rastužuje.

Odmah nakon svog brata, princa Vilijama, princ Hari nedavno je napao Bi-Bi-Ci zbog upotrebe prevare da bi njihova mama dala intervju za Panoramu iz 1995. godine, koji je digao veliku prašinu.

Pročitajte još: "Tukao me i drogirao": Bolna ispovest slavne pevačice o zlostavljanju u braku

Hari je to nazvao "kulturnom eksploatacijom i neetičkom praksom" nakon što je danas objavljen izveštaj u kojem se zaključuje da je novinar Martin Bašir postupio neprimereno, ozbiljno kršeći Bi-Bi-Ci-jeve smernice.

Opisao je majku kao "neverovatnu ženu koja je svoj život posvetila služenju", opisujući je kao "izdržljivu, hrabru i nesumnjivo iskrenu".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.