Oglas
· · Komentari: 0

Princa Vilijama su fanovi pitali za rođendan princa Harija: Evo šta je odgovorio

Princ Vilijam se našalio da nije zaboravio rođendan svog brata, princa Harija, kada mu je jedan fan postavio zanimljivo pitanje, na koje su mnogi obožavaoci kraljevske porodice želeli da čuju odgovor

1694850474_Collage-Maker-16-Sep-2023-09-45-AM-9382.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Hari je juče, 15. septembra, napunio 39 godina, što je mnoge dovelo do pitanja da li će njegov stariji brat princ Vilijam doći do vojvode od Saseksa i čestitati mu rođendan.

Hari i njegova supruga Megan Markl zajedno su proslavili poseban dan dok su prisustvovali Invictus igrama 2023. u Dizeldorfu u Nemačkoj.

Kada je princ Vilijam juče šetao imanjem Sandringem, jedan fan mu je rekao da je princu Hariju rođendan, a svi su čekali odgovor Harijevog starijeg brata. 

- Danas mu je rođendan - potpuno ste u pravu, jeste - rekao je Vilijam navodi The Sun.  Kada ga je neko pitao  da li je zaboravio, princ od Velsa se nasmejao i rekao: "Ne, nisam zaboravio."

Vilijam i Hari su poslednji put primećeni zajedno u javnosti nakon smrti kraljice Elizabete prošlog septembra. Princ Hari i Megan Markl pridružili su se princu i princezi od Velsa u šetnji u zamku Vindzor dok su se okupili da tuguju zbog gubitka svoje bake.

Nije poznato da li je kraljevska porodica čestitala princu Hariju rođendan privatnim putem, do javne čestitke nije došlo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas