Oglas
· · Komentari: 0

Rajan Rejnolds o četvrtom detetu: "Ne bismo bili roditelji ponovo da nam se ne sviđa"

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli važe za jedan od najstabilnijih parova Holivuda

1676635351_6c42a8554f79bba16e0c47ad427138be780e2c11.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds postali su šestočlana porodica. Glumica je prošle godine prijatno iznenadila sve kada se pojavila na crvenom tepihu sa trudničkim stomak, a nedavno je ponovo napravila iznenađenje objavivši fotografiju na kojoj se vidi da nema stomak, pa je time stavila do znanja da se porodila.

Odlučili su da pol deteta još uvek ne otkrivaju, ali je Rajan objasnio kako se osećaju od kad je porodica bogatija za još jednog člana.

 - Veoma smo uzbuđeni. Ne bismo bili roditelji četvrti put da nam se ne sviđa. Svima je sjajno. Svima je zapravo fantastično - rekao je Rejnolds (46) domaćinima Tajleru Matisenu i Keli Evans na CNBC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Blejk i Rajan imaju tri ćerke Beti (3), Inez (6) i Džejms (8). Par se venčao u septembru 2012. godine, a uz njih uvek ide pitet "najstabilnijeg holivudskog para".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas