Oglas
· · Komentari: 0

RAZVOD NAKON NEVERSTVA: Glumica Natali Portman nije oprostila mužu prevaru, usledila je rastava nakon 11 godina braka

Stvari su gotove za lepu glumicu i njenog sada već bivšeg muža Bendžamina Milpeda

1691483313_PORTMAN.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon što je na svetlo dana izašla vest da je Bendžamin imao aferu sa drugom ženom, izvor za UsWeekly je rekao da je par pokušao da ''radi na svom braku''. Međutim, Natali (42) i Bendžamin (46) po svemu sudeći u toj nameri nisu uspeli.

Par deli dvoje dece, Amaliju (6) i Alefa (12), i proveli su u braku 11 godina.

Navodi o konačnom razlazu podgrejani su nedavnim pojavljivanjem glumice, kada je uslikana bez brume.

U junu ove godine, pročulo se o aferi koju je Mileped imao sa izvesnom Kamil Etijen, 25-godišnjom aktivistkinjom za klimatske promene. Uprkos svemu, Portmanova je ostala posvećena braku, kako navode strani izvori ali su sada odlučili da ipak krenu različitim putevima.

''Natali je verovala da je Bendžaminova afera kratkog daha, te da nije imala nekog značaja za njega'', dodao je izvor za Us, navodeći da je Oskarovka bila ponižena celokupnom situacijom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas