· · Komentari: 0

"Rekli su mi da sam JALOVA, a onda se desilo DESILO ČUDO": Mina Kostić otvorila dušu, otkrila kako su je bivši pokrali

Poznata pevačica Mina Kostić prilikom gostovanja na televiziji progovorila je o svojoj naslednici Anastasiji koju je dobila sa Igorem Kostićem, poznatijim kao Igor X

1652251210_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Grand News Tv Grand

Mina je dugo mislila da ne može da ima dete, jer joj je tako rečeno kod doktora, a onda se desilo pravo čudo:

"NJemu sam rekla da ne mogu da rodim, jer su mi rekli da sam jalova. A onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica. Dete nam raste, u kontaktu smo i najbitnije je da ona ima ljubav sa obe strane. Shvatila sam kako treba da radim i tako se i ponašam", objasnila je Mina.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

Pevačica još uvek ne gubi nadu da će naći pravog muškarca za sebe, ali najveći mir je pronašla u Bogu:

"Shvatila sam da je oko mene sve ljubav. Pravu sreću sam spoznala tek kada sam srce predala Bogu, od tada sam presrećna i ništa mi više nije potrebno", poručila je Mina.

Pevačica je takođe otkrila da ju je ljubav mnogo koštala - i emotivno i novčano.

Pročitajte još: "UHVAĆENA" NA REMONTU: Poznata voditeljka ODALA CECU! Srela je na klinici za estetsko ulepšavanje (FOTO)

"Volela bih da mi se desi prava ljubav, ali me je ona, nažalost, skupo koštala. I to mnogo. Maltene svaka, ali ja sam svima njima oprostila. I finansijski i emotivno. Udala sam se i sve sam stavila na njegovo ime. I zgradu koju sam gradila, koju smo Džej i ja finansirali. I kola i njegova kuća. Pokradena sam na pravdi Boga, ali to se dešava svim mojim koleginicama", ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.