Oglas
· · Komentari: 0

Šakira objasnila zbog čega je napisala pesmu koja je osvojila svet: "Napisala sam je za sebe i sve žene kojima je potreban glas"

Šakirine nove pesme postaju popularne jedna za drugom, a inspiraciju je pronašla u životnoj situaciji u kojoj se našla.

1678639270_18a4192a329f4349d6fa47984d99810cedfcbe01.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Šakira je tek nedavno progovorila javno o razvodu od španskog fudbalera Žerara Pikea, a sada je bila gost kod Džimija Falona u čijoj je emisiji ponovo otvorila dušu i objasnila zašto je otpevala pesmu koja je postala veliki hit.

- Imala sam veoma tešku godinu nakon razvoda. Pesma je bila zdrav način da kanališem svoje emocije.

Šakira (46) je rekla da je nakon što je objavila pesmu osetila kako druge žene mogu da se poistovete sa njenom situacijom.

- Imam sestrinstvo žena koje su prošle kroz iste stvari kroz koje sam prošla i ja, koje misle na način na koji ja mislim, koje se osećaju kako se ja osećam, koje su morale da podnesu toliko ružnih stvari na način na koji sam ja morala - iskrena je bila Šakira i dodala:

- I napisala sam pesmu za sebe, ali takođe osećam da je bila namenjena tolikom broju žena kojima je potreban glas koji će ih predstavljati na toliko načina.

Podsetimo, prošlog juna, Šakira i Pike (36) objavili su zajedničku izjavu u kojoj su najavili razlaz.

Pike je od tada izašao u javnost sa novom devojkom, Klarom Čia Marti, a svoju vezu su "ozvaničili i fotografijom na Instagramu početkom godine.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas