Oglas
· · Komentari: 0

Selena Gomez o borbi sa mentalnim zdravljem: "Ne stidim se i želim da pomognem"

Za Selenu Gomez transparentnost sa njenim fanovima je veoma važna

1696341252_profimedia-0805700281.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Uvek je otvoreno govorila o svojim borbama sa mentalnim zdravljem. Da ima bipolaran poremećaj otrkila je 2020. godine i od tadal često govori o tome u nadi da će nekome pomoći.

- Kada sam bila mlađa, mislila sam da mogu spasiti svet -- rekla je Selena u novom intervjuu za Fast Compani.

Pored bipolarne dijagnoze, Gomez pati i od lupusa, a 2017. je podvrgnuta transplantaciji bubrega.

- Želela sam da se započne razgovor. Nisam se stidela i želela sam da to dovede do nečijeg izlečenja. Nisam znala ko sam. To što imam tu odgovornost nateralo bi me da mnogo hodam po ljusci jajeta. Mislila sam da bi možda bilo štetno da kažem ljudima ko sam. Počelo je da postaje pretnja koja me je prestrašila - rekla je za pomenuti magazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Gomez je pronašla olakšanje u saznanju da ima bipolarni poremećaj jer je tada shvatila šta joj je do tada smetalo i narušavalo mir.

- Nikada nikome nisam obećala da više nikada neću imati loš dan. Uvek sam bila iskrena prema svojim fanovima. Čak i kada pravim pauze u društvenim medijima, reći ću da pravim pauzu."

Gomez je osnovala fond koji se bavi očuvanjem psihičkog zdravlja mladih. Fond je pokrenut 2020. godine sa ciljem prikupljanja 100 miliona dolara za rešavanje mentalnog zdravlja kod mladih osoba. Trenutno podržava 23 organizacije širom sveta i pomogao je više od 740.000 mladih ljudi.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas