Oglas
· · Komentari: 0

Slađa Alegro proslavila SEDMU GODIŠNJICU BRAKA u Milanu, pa se prisetila: "Nije bila klasična svadba, sama sam se šminkala" (FOTO)

Pevačica je otkrila malo poznate detalje svog privatnog života

1673512588_SLADj.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Slađa Alegro proslavila je sedmu godišnjicu braka sa Zoranom Dragašem u kom su dobili ćerkicu Milu. Tim povodom otputovali su u Milano. Prepričala je kako je izgledao dan njenog venčanja i zbog čega nisu želeli da prave veliku svadbu:

"Nikada nisam bila rada da privatne stvari delim sa svima. Znam da je to neminovo pošto sam javna ličnost, ali ja sam želela da taj dan venčanja bude samo naš. Pravili smo dve svadbe, građansko venčanje u Obrenovcu i onda smo sve to ponovili u Foči tamo je bilo i crkveno venčanje. Nije bila klasična svadba već večera i okupljanje najbližih. Volim velike svadbe, da sve bude po običajima, volim da se veselim, ali eto zbog mog spontanog pobačaja ja sam tada odlučila da to bude u krugu najbližih pa smo nadoknadili kada se Mila rodila", ispričala je jednom prilikom, kako prenosi "Mondo".

Pročitajte još: "Mene su tukli kad sam bila mala i ništa mi ne fali": Pevačica iznenadila izjavom o vaspitanju dece, pa se dotakla i braka - "Žena ne mora da bude domaćica"

"Na današnji dan pre 7 godina u ovo vreme sam čekala haljinu koja je šivena za mene, da se obučem, malo se sama našminkala, kuma mi sredila kosu, kuća je bila puna nama dragih ljudi. Bilo je to jedno predivno popodne. Skromno, 'tiho', a srce i duša 'glasno' bili srećni. Tako je i danas" , napisala je ispod objave na Instagramu.

NJen suprug je na svom Instagram profilu otkrio kako su odlučili da se venčaju:

"Nikada ništa nismo radili i živeli teatralno iako se to očekuje zbog prirode posla gospođe Dragaš. Tako smo se i uzeli. Nisam klečao, nisam imao prsten…Prebaci mi i dan danas zbog toga… U vožnji: 'Hoćemo se uzeti?', 'Hoćemo', pogledali kalendar, odlučili se za 11.1.2016. telefonom za dva sata sve organizovali. Tako i danas, dosta pragmatično, ali uvek sa puno emocija i što je najvažnije zajedno sve rešavamo u životu (jedino što ja malo više teglim kofere)".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas