· · Komentari: 0
OTVORENO

Slavna glumica se javno izvinila Novaku Đokoviću: "Pogrešila sam" (FOTO)

Suzan Sarandon, takođe je jedna od poznatih zvezda koja je kritikovala Novaka Đokovića

1627998215_novak-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /Sport klub

Kao i mnoge svetske zvezde i Suzan Saradon "nasela" je na lažnu informaciju da je Novak Đoković, kriikovao Simon Bajls, kako treba da se nosi sa pritiskom, a onda nakon izgubljenog meča za bronsu i sam odustao iz mik dubla, zbog povrede.

Pročitajte još: Gde kraljevska porodica provodi odmor? Ovo je izbor KRALJICE ELIZABETE, a gde će Kejt i Vilijam?

Mediji su odmah osudili, jer je samo dan pre toga, savetovao mlade takmičarke kako treba da se nose sa pritiskom. Pojedini svetski mediji su njegov odgovor stavili ispod izmišljenog pitanja o mentalnom zdravlju Simon Bajls i Naomi Osake.

Suzan Sarandon se javno izvinila Novaku Đokoviću putem Tvitera

Na ovu medijsku hajku nasela je i slavna glumica Suzan Sarandon, koja se kasnije izvinila Novaku putem Tvitera, kada je shvatila da je u pitanju nameštaljka.

- Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi“, napisala je Suzan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.