Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

Slavni glumac se oženio tri decenije mlađom koleginicom (FOTO)

Par se venčao u tajnosti

1596443404_son-pen.jpg
Foto: YouTube printscreen /Entertainment Tonigh
Oglas

Dvostruki Oskarovac Šon Pen, oženio se po treći put. NJegova izabranica je 32 godine mlađa od njega, glumica Lili Džordž, koja je inače ćerka glumčevog kolege Vinsenta Odorfa.

Pročitajte još: O ovom hotelu KOLAJU PRIČE, svaki detalj govori JEDNO, a sada mami i SRBE (FOTO)

Pročitajte još:  Najpoznatiji TARZAN je rođen u SRBIJI? Misteriozan život Džonija Vajsmilera! (VIDEO)

Iako su venčanje želeli da zadrže u tajnosti, odali su ih zajednički prijatelji,čestitajući im putem društvene mreže Instagram:  – Čestitke na venčaju, golupčići. Pozdravljamo vaš predivan brak – napisao je Džoš Borlin, glumac koji je s Penom igrao u filmu “Milk”. 

Novopečeni bračni par zajedno je od 2016. godine. Slavni glumac bio je u braku već dva puta, s Madonom i glumicom Robin Vrajt. S njom ima i dvoje dece – ćerku Dilan koja je godinu dana starija od nove maćehe i sina Hupera koji je dve godine mlađi od nje.

Pročitajte još: Bezuslovna ljubav: Slavni glumac je želeo da OKONČA SVOJ ŽIVOT kako bi spasio brata

 Nakon braka s Robin Vrajt, bio je u vezama sa mnogim poznatim lepoticama kao što su pevačica Dževel, supermodel Petra Nemcova, manekenka Džesika Vajt , a povezivali su ga i s Natali Portman i Skarlet Johanson. Navodno je bio veren i sa Šarliz Teron, sa kojom je raskinuo 2015. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas