Oglas
· · Komentari: 1
STRAŠNO

Šokantna ispovest Suzane Mančić: Rodila sam MRTVO DETE

Voditeljka je gostujući u jednoj emisiji prvi put javno otkrila da je rodila dete koje nije preživelo

1602245065_suzana.jpg
Foto: Youtube Printscreen/RTV Pink
Oglas

Suzana Mančić, nije osoba koja previše priča o svom životu, ali je pre nekoliko dana iznenadila sve priznanjem tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Pročitajte još: Srpska glumica JEDVA PREŽIVELA! Nakon porođaja dobila sepsu, upala u komu i bila u kliničkoj smrti

Voditeljka je gledajući slike, preminulog deteta, Krisa Tigena i njegove supruge, prvi put izjavila, da poznaje taj bol, jer je i sama rodila mrtvo dete.

- Ja sam doživela istu situaciju. Sećam ga se i sećaću se celog života, ali ne bi volela da ovakvu vrstu dokumenta. Rodila sam dete koje nije preživelo. Možda nije trebalo ovo da kažem. Gde leži nas šest žena, gde dolazi poseta, nose šerpice, hranu, tetke, strike, babe, i kažu "Vidi Suzana Mančić", to je isto kao društvene mreže, a to je bio samo moj bol - rekla je Suzana u emisji "Među nama" i dodala:

- To je tvoj teret, tvoje dete i nikoga neće razumeti, samo ti - zaključila je voditeljka

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas