Oglas
· · Komentari: 0

Supruga ga optužuje da je rekao deci za razvod telefonom: Detalji razvoda Kevina Kostnera nakon 18 godina braka

Vest o razvodu Kevina Kostnera nakon 18 godina braka odjeknula je početkom prošlog meseca

1687435164_profimedia-0673466954.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kevinova supruga, dizajnerka Kristin, rešila je da sada progovori o detaljima. Ona tvdi da je svetski poznati glumac obavestio njihovo troje dece da se rastaju posle 18 godina braka u desetominutnom Zoom pozivu.

- Posle 24-godišnje veze, iz svoje hotelske sobe u Las Vegasu, Kevin je rekao našoj deci da se razvodimo tokom onlajn poziva bez mog prisustva. Još uvek sam zbunjena njegovom motivacijom da to uradi preko veoma kratkog razgovora, posebno zato što je planirao da bude kući pet dana kasnije - navodi Kristin u novim sudskim dokumentima do kojih je došao Pipl.

Kevin je ranije optužio Kristin da ga je u suštini ostavila kao beskućnika kada je odbila da napusti njihov bivši bračni dom - imanje od 145 miliona dolara u Karpinteriji. Kristin je uzvratila i optužila Kevina da pokušava da nju i njihovu decu učini beskućnicima pokušavajući da je natera da ode, nakon što je podneo sudske dokumente kako bi je naterao da napusti vilu.

Oboje su zatražili zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad troje dece: Kejden (15) Hejs (14) i Grejs (12).

Nakon Kristinine optužbe da pokušava da njihovu decu učini beskućnicima, Kevin je uzvratio pravnim odgovorom insistirajući da „ne izbacuje“ decu iz njihovog doma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas