Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Suzana Mančić otkrila nepoznate detalje o odnosu sa Branislavom Lečićem: "Dopao mi se, bili smo na večeri, ali onda..."

Voditeljka otkrila da joj se glumac izuzetno dopao

1618295228_suzana.jpg
Foto: Youtube printscreen / TV Happy
Oglas

Suzana Mančić, otkrila je da Branislav Lečić (65) nije hteo navodno da bude sa njom. Voditeljka kaže da joj se glumac dopao, ali da on navodno nije bio zainteresovan za nju.

Pročitajte još: Najmlađa milijarderka na svetu novac je zaradila sama: Nakon nesuglasice sa poznatom kompanijom, osnovala je svoj biznis

- On je u to vreme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovana je večeru. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam se*s-simbol i neodoljiva... Nikada me potom nije zvao, sretala sam ga sa ženom - rekla je Suzana.

Ona dodaje da je veoma iznenađenja optužbama koje su na račun Lečića iznele Danijela Štajnfeld i Merima Isaković:

- Zbunjena sam! Lečić je svestan sebe i svojih kvaliteta, uvek je imao najlepše žene. Ma, on nema mrlju. Ne verujem da bi silovao. Nema on potrebu da nekog uzima na silu. Žao mi je što mora da se brani od tako jezivih optužbi, a nema ni svedoka koji bi mogli da kažu šta se tačno desilo - priča Mančićeva.

- Merima se poziva na svedoke koji su pokojni, poput Dragana Nikolića, za koga kaže da mu se poverila pre 43 godine. Danijela izjavljuje: "Silovao me je moj veliki prijatelj", a zatim nastavlja da radi sa njim u pozorištu. Tako svako može da upre prstom u bilo kog muškarca i da kaže: "Silovao me je!", a onda da ode i ispriča tužnu priču za novine. Te žene ne poznajem, asve je moguće, ali fale dokazi, a bez dokaza, nema krivice - kaže Mančićeva i zaključuje:

Pročitajte još: Ćerka Đorđa Balaševića vidno uznemirena: U strahu od kriminalaca hitno se oglasila! (FOTO)

- Ne želim da stajem ni na čiju stranu. Lečić je bio ljubazan, nije odavao utisak da bi mogao da bude bahat i nasilan. Neka sud donese presudu - rekla je voditeljka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas