· · Komentari: 1

SVI JE ZNAJU KAO ILDU, A ONA SE U STVARI ZOVE DRUGAČIJE: Ovo je pravo ime ćerke Šabana Šaulića

Svi je znamo pod imenom Ilda, a to joj je zapravo nadimak

1679303538_mihajlo_saulic_15062020_0020-ILDA-NASLOVNA.jpg
Foto: ATA

Šaban Šaulić koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, iza sebe je ostavio četvoro dece: Roberta, Sanelu, Ildu i Mihajla, ali jedino je mlađa ćerka krenula njegovim muzičkim stopama. Kada se pojavila na estradi predstavila se imenom Ilda, pa mnogi ne znaju kako se pevačica zapravo zove.

 Šabanova kćerka dobila ime po baki Ilduzi Demirović, Šabanovoj majci, koju je takođe krasio raskošan glas. 

 "Talenat sam nasledio od majke. Mnogo je lepo pevala. Kada počne da peva, celi komšiluk je sluša. Uvek sam se pitao odakle je znala španski. Sećam se da je pevala pesmu 'La pico nera'. To je predivna pesma. Otac, ona i ja se vozimo u vozu, a ona počne da peva. Kada stane na sredini furgona i počne da peva, koliko je samo bila velika. Gledam je. Kao kuća velika, stajala i pevala. Rukama je sve objašnjavala. Nikada je nisam pitao odakle ona tu pesmu zna", ispričao je Šaban Šaulić u emisiji “Iz profila” na TV “Grand” jednom prilikom.

Ilda je muzikom počela da se bavi u kasnim dvadesetim.

"Kasno sam krenula profesionalno da se bavim muzikom. Sestra mi je bila velika podrška, spontano je to sve krenulo. Tata je kasnije bio obavešten o tome, pošto nije bio oduševljen u početku. To je već bila neka moja 27-8 godina", priznala je pevačica za "Hype" i dodala:

"Pa prosto ako je iko imao prava da kaže i da zna kakva je estrada, njegov prvi komentar bio je da estrada nije ista kakva je nekada bila. Poštovale su se neke vrednosti, imao je tu bojazan kako ću ja da se snađem u svemu tome", rekla je ćerka Šabana Šaulića.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.