Oglas
· · Komentari: 0

"Tada nisam bila u tom raspoloženju": Slavica Ćukteraš otkrila koja dva VELIKA HITA je odbila

Pesme koje su bile namenjene Slavici Ćukteraš i koje je ona odbila, a kasnije su postale veliki hitovi Aleksandre Prijović i Ivane Selakov

1702540414_grand_specijal_04112020_0028.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Slavica Ćukteraš otkrila je da je u toku njene karijere odbila dve pesme koje su pripale njenim koleginicama i postali veliki hitovi.

- Odbila sam pesmu „Tek sad“ koju je kasnije snimila Ivana Selakov. I numeru „Marš „ koju je snimila Aleksandra Prijović. To je jako dobra pesma, ali ja nisam bila u tom raspoloženju. Definitivno je da je ne bih otpevala kao Aleksandra. Imam mnogo pesama u fioci koje čuvam. Uskoro će izaći jedna koju imam već jedanaest godina – rekla je Slavica i otkrila da joj od snimanje pesama, teže pada snimanje spotova.

Kako je otkrila na početku karijere Grand nije dozvoljavao pevačima da snimaju spotove, kako se ne bi razlikovali jedni od drugih.

- Nama Grand nije dozvoljavao da bismo svi bili jednaki. Sa ove tačke gledišta mislim da je to bio jedan njihov veliki propust koji oni ne osećaju, ali ja sada osećam jer nemam spotove iz tog perioda. Mnogo bi mi značilo za karijeru, ali i za sentiš... - rekla je Slavica u emisiji Blic dan.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas