· · Komentari: 0

Telo iz snova u 41.godini: Tajna savršenog igleda Alesandre Ambrosio leži u ove 2 STVARI

Ona je i dalje jedna od najtraženijih manekenki

1674807210_Alesandra-Ambrozio-Ig.png
Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen alessandraambrosio

Alesandra Ambrozio (41) ima savršenu figuru, zaštitno je lice mnogih modnih kampanja, snima reklame, i idalje
važi za jednu od najplaćenijih manekenki. Ona je nekoliko puta govorila da ne veruje u dijete, a iako puno vežba,
uvek se hrani zdravo i izbalansirano.

Ovako izgleda njen jelovnik:

Doručak: Šoljica kafe, sveže ceđeni sok od voća, jaja sa tostom i avokadom.

Ručak: Pre ručka Alesandra vežba, pa posle vežbanja popije zeleni sumuti, nakon kojeg jede salatu sa piletinom ili ribom. A kada je kod kuće ona kuva domaće supe i čorbe.

Večera: Obično večera u nekom od restorana, a omiljeni obrok koji poručuje je suši.

Grickalice: Kada nema vremena za kompletan obrok, Alesandra voli da gricka energetske pločice od čia semena, badema i da jede voća.

Ova manekenka je pristalica pravila u ishrani koje kaže da treba odustati od jela kada osetite da vam je želudac pun do 80%, kao i da se ne treba odricati onoga što telu godi- ali uz umeren unos.

"Ja ne isključujem ni jednu vrstu hrane - ako mi se jede crna čokolada ili mi se pije vino, ja ću to sebi da priuštim, ali bitno je kontolisati se i pojesti ili popiti malo, nikad previše," ispričala je jednom.

Treba napomenuti da Alesandra ima ličnog trenera sa kojim trenira skoro svakodnevno. Ona vežba skoro sve vrste sportova kako bi angažovala svaki mišić u svom telu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.