Oglas
· · Komentari: 0

TOM KRUZ SE SPREMA ZA ČETVRTI BRAK? Slavni glumac ne izbija iz kuće svoje LEPE RUSKINJE

Zna se kako teče veza slavnog glumca Toma Kruza (61) i njegove 25 godina mlađe devojke Elsine Kajrove. Holivudska zvezda koja iza sebe ima tri braka, možda se uskoro nađe četvrti put pred oltarom. Kruz je bio oženjen Mimi Rodžers, pa Nikol Kimdan i na kraju Kejti Holms.

1707827302_a29dcf974c8a6f982a166478246c8e636bab721f.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sve i da ne dođe do venčanja, što je stvar izbora, veza ide u sve boljem pravcu. Tom Kruz redovno provodi noći u njenom luksuznom stanu u Londonu, a prošle nedelje bili su zajedno na humanitarnoj večeri Air Ambulance Charity u britanskoj prestonici.

U hotel u centru Londona došli su odvojeno, a zabeležen je zatim susret Kruza i princa od Velsa koji mu je rekao: "Zaboravio sam svoje Top Gun papuče".

- U krugu njenih prijatelja zna se da su ona i Tom u vezi. Poslednjih nekoliko nedelja jako su se zbližili ali jako paze da ih ne fotografišu zajedno jer žele da sačuvaju svoju privatnost.

Tom je prespavao u njenom stanu, koji je, kao što možete da zamislite, vrlo lepo mesto. Uživaju u zajedničkom druženju i uprkos svom bogatstvu rade dosta stvari koje rade normalni parovi - rekao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Veza Toma Kruza i njegove devojke postala je zvanična. Sve češće odlaze na javne događaje, doduše nema zajedničkih pojavljivanja i sve više prvode vreme jedno uz drugo. Ipak, ona je objavila na Instagramu sliku sa događaja u Londonu.

Glumac Tom Kruz bio je pre više nedelja sa svojom devojkom u londonskom restoranu Novikov. Kruz je brže- bolje iznajmio ceo sprat restorana kako bi uživao sa Kajrovom, u što većoj intimi. Izvor koji je imao "privilegiju" da bude u blizini ovog para, rekao je da je glumac izgledao veoma zaljubljeno i da je upijao svaku reč koju bi Elsina rekla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

“Činilo se da su veoma bliski. Pridružio im se njegov telohranitelj, koji je uskočio kad je član osoblja zatražio sliku", ispričao je insajder.

Kruz je navodno platio 600 dolara za jelo od jastoga, plodove mora i suši u restoranu čiji je vlasnik poreklom iz Rusije. Sve je zaliveno luksuznim koktelima. Glumac je ostavio bakšiš od 100 dolara pre nego što su on i njegova partnerka "izašli kroz sporedna vrata i seli u automobil koji ih je čekao".

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas