Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

U ovome je tajna uspeha Dina Merlina

Jedan od najpopularnijih pevača progovorio o uspehu

1605289067_dino.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Dino Merlin, nedavno je publici predstavio pesmu "Mi", koja je za svega nekoliko dana dostigla sedam miliona pregleda.

Pročitajte još: Majka Tanje Savić iznela šokantne detalje o zetu: Nije se izlečio

NJemu brojke ne znače ništa, a kako je i sam rekao uopšte se ne bavi time:

- Mnogo mi je drago da nakon toliko godina uspevam u tome da me slušaju i mladi ljudi. Zaista se trudim da idem u korak sa vremenom te ove brojke to i pokazuju, sve mnogo pozdravljam i hvala vam. Trending je postala nova reč u mom vokabularu. Na sceni sam već duže od 35 godina i tada je bilo neko drugo vreme, sam sam sebi krčio put, ali ja oduvek volim da idem na hand, ako igrate remi znate šta to znači. Moja publika je veoma zahtevna, kao i svačija publika zapravo, te morate stalno biti aktuelni – rekao je Dino  u emisiju „Kec na jedanaest“  i otkrio koji je recept za uspeh:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

- Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora -rekao je pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas