Oglas
· · Komentari: 0
SAVRŠENO

URBANI FRAJER: Modna kombinacija Milana Marića izgleda OPASNO DOBRO! (FOTO)

Iskopirajte stil našeg poznatog glumca.

1629279954_milan.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ eugensmesni
Oglas

Pre dve nedelje glumac Milan Marić proslavio je 31. rođendan, a juče je objavio da je pozitivan na korona virus i sve to pred premijeru dugo očekivanog filma "Toma", čija je premijera zakazana za petak, na Filmskom festivalu u Sarajevu (sve karte su odavno rasprodate). 

Život mladog glumca je pravi rolerkoster.

Pročitajte još: "Ova lepota je nedopustiva": LUKA RACO "leči srce" u Egiptu - Jedna fotografija napravila haos! (FOTO/VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Moderan stil

Nama je zapala za oko Milanova rođendanska kombinacija. Kako bi se zahvalio svim ljudima na čestitkama, ispozirao je na skuteru u besprekornoj modnoj kombinaciji.

Ukoliko uskoro idete na neku proslavu ili na svečani događaj (makar to bila i romantična večera u restoranu), ova odevna kombinacija je pun pogodak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Milan je uklopio teget odelo, modernog kroja, sa svetloplavom košuljom. Umesto kravate i mašne, Milan je raskopčao gornje dugne i napravio italijanski stil. 

Sve je upario sa braon cipelama od prevrnute kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Koliko je kombinacija Milana Marića uspešna: "Brutalna je fotka", "Savršenstvo postoji", "Urbani frajer", "Šmeker uvek bio", "Šećeru", samo su neki od komentara obožavateljki.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas