· · Komentari: 0

Veliko srce legendarnog glumca: Kijanu Rivs oduševio svet humanim gestom

Legendarni glumac poznat je po velikom srcu, ali poslednji u nizu događaja oduševio je čitavu planetu

1659951009_kijanu-rivs.jpg
Foto: Youtube printscreen

Korisnik na društvenoj mreži Redit, podelio je priču o svojoj baki koja je bila zaljubljena u Kijanu Rivsa jer je podsećao na njenog supruga iz mlađih dana.

Pročitajte još: JEDNU PESMU NIKAKO NE PEVA: Mira Škorić se najviše stidi ovih stihova

Odlgledala je sve filmove u kojima Rivs igra, a koji su joj pružali utehu u teškom perodu kroz koji je prolazila.

- Imala je moždani udar u sedamdesetima i poslednjih 10 godina života provela je u kući, a gledanje filmova bio je njen najveći hobi, koji joj je zamenio druženje sa prijateljima - napisao je korisnik Redita.

- Nedugo nakon što je izašao "Matriks", moj ujak ručao je u jednom restoranu u Los Anđelesu, a na vratima se pojavio Kijanu Rivs u pratnji ženske osobe. Moj ujak im je prišao i ispričao kako je njegova 80-godišnja majka veliki fan jer je Kijanu podseća na njenog muža u mladosti - dodao je.

Glumac je potom upitao čoveka da li ima mobilni telefon kod sebe kako bi je pozvao telefonom: - Nazovi je, želim da razgovaram sa njom - rekao je slavni glumac.

Pročitajte još: Ovako izgleda pravo žensko putovanje: SLOBODA MIĆALOVIĆ sa sestrom i ćerkama zapevala na sred Pariza (VIDEO)

 

Razgovarao je s bakom nekoliko minuta, a ona je bila potpuno oduševljena pozivom. - Bila je vrlo izolirana, a njegova iskrena ljubaznost i zainteresovanost koju je pokazao pravi su dokazi koliko je velik čovek - podelio je u objavi koja je izazvala pravu lavinu oduševljenja fanova.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.