Oglas
· · Komentari: 0

Ovako izgleda pravo žensko putovanje: SLOBODA MIĆALOVIĆ sa sestrom i ćerkama zapevala na sred Pariza (VIDEO)

Glumica zapevala na sred Pariza

1659940438_sloboda-inst.png
Foto: Instagram/Printskrin/sloboda_micalovic_boba
Oglas

Glumica Sloboda Mićalović ovo leto iskoristila je maksimalno. Naime, ona je u prethodnih par meseci obišla čitav niz destinacija kao što su Mladivi ali i Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

Sada je na red došla i Francuska.

Sloboda je sa sestrom Draganom i ćerkama odlučila da poseti Grad svetlosti, Pariz.

Pročitajte još: "Bili smo sedam dana zajedno i rešili da se venčamo": Filmska ljubavna priča ACE PEJOVIĆA koji je u braku 28 godina

Da glumica itekako uživa dokazuje i snimak koji je njega sestra okačila svoj Instagram profil. Na snimku ove 4 devojke se na ulici Pariza i pevaju, a osmehe ne skidaju sa lica.

 

Podsetimo, Sloboda je donedavno boravila u Crnoj Gori sa svojim suprugom. Kao mesto za odmor izabrala je Ulcinj. Razlog zbog koga je izabrala baš to mesto takođe je poznat.

- Sloboda ne voli gužvu, zato je odlučila da umesto Budve ode u Ulcinj kako bi se maksimalno odmorila. Izabrala je rizort koji nudi mnoštvo sadržaja i odličan je za porodice, a nalazi se na samoj obali mora- naveo je tad izvor za Informer.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas