Oglas
· · Komentari: 0

"Žao mi je ove žene, sve smo uradili da joj pomognemo": Aca Lukas se javno obratio Ani Nikolić - "I pored svega se ne ljutim na tebe" (FOTO/VIDEO)

Nakon skandala, oglasio se Aca Luks i poslao poruku Ani Nikolić

1688218038_foto-ATA-images-Ana-Nikolic-i-Aca-Lukas.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Na društvenim  mrežama pojavio se snimak pevačice Ane Nikolić na kojem se vidi kako su joj se na licu pojavile neobične rane.

Pevačica u videu moli i da joj se pošalju pare jer na računu ima samo 100 dinara.

- Je l' ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ovo sama da prekrijem ne mogu - priča Ana u videu i dodaje:

- Imam 100 dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja sa ovim da nešto snimam ne mogu. Niti mogu ovo da prekrijem. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih besova i nervoze, pogledaj na čega ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno - govorila pevačica u videu.

Snimak je zabrinuo pratioce, a ubrzo se oglasila i pevačica. Nakon što je na svom Instagram profilu napala Sašu Mirkovića i napisala "da mu ona nije poput Ace Lukasa", pevač se oglasio i prokomentarisao ponašanje svoje koleginice. 

- Bože koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u Areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam poceo sa koncertom u 21:00, ona je trebalo, logično, da se pojavi u Areni najkasnije do 22:00, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u areni 23:00!  napisao je Lukas.

- E pa Anči jedino tačno što si napisala je u objavi upravo to. Da, naravno da ti nisi Aca Lukas. Ne njemu, nego nikome, i ne znam odakle ti ideja da pomisliš da ti uopšte možeš sebe da porediš u bilo kom konteksu sa Acom Lukasom. Nisi mu ti Aca Lukas, niti ćeš nažalost ikada biti. A hteli smo da ti pomognemo iz dva razloga. Prvi jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj, jer smo mislili, a i dalje mislimo da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila! Zaista, loše stvari, i zlo, bacaš na jedino mesto gde si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i voleo bih da nađeš svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želis sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je.  - napisao je Lukas na svom Instagram profilu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas