Oglas
· · Komentari: 1

Zbog ovoga je proglašena za najlepšu prirodnu glumicu na svetu: SLOBODA MIĆALOVIĆ otkrila šta je tajna njenog negovanog izgleda (FOTO)

Glumica otkrila tajnu svog izgleda

1660637566_nivea_sloboda_micalovic_22102021_006.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Sloboda Mićalović jedna je od najpopularnijih ali i najlepših srpskih glumica. Prošle godine dobila jeod američkog portala "Beautiful Women Pedia" priznanje za najlešu prirodnu glumicu na svetu. Nije nas začudilo su baš nju prepoznali kaonosioca ovog priznanja s obzirom da je Sloboda jedna od retkih javnih ličnosti u Srbiji a i šire koja objavljuje fotografije bez fotošopa, a i bez šminke.

Da krasi neverovatnom lepotom, dokazuje činjenica da je njome bila očarana i sama Monika Beluči.

Foto: Instagram/Printskrin/sloboda_boba_micalovic

Ona je otkrila koja je tajna njenog lepog ali i negovanog izgleda.

Pročitajte još: Najlepši zagrljaj u "gradu ljubavi": Fotografije SLOBODE MIĆALOVIĆ iz Pariza će vas oduševiti (FOTO)

Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica. Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda - istakla je ona za Glossy.

Foto: Instagram/Printskrin/sloboda_boba_micalovic

Podsetimo, Sloboda ovo leto provodi putujući sa porodicom. Glumica je prvo posetila Crnu Goru sa suprugom, a onda je nastavila svoj odmor u Parizu sa sestrom i koleginicom Draganom Mićalović i ćerkama, Verom i Milom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas