Oglas
· · Komentari: 0

Žerar Depardje NAPAO fotografa u Rimu: Odmah se oglasili advokati glumca - "samo je pao"

Glumac Žerar Depardje (75) našao se u novom centru skandala kada je u Rimu napao poznatog paparaca Rina Barilarija. Kako navode mediji, on je fizički nasrnuo na njega ispred jednog popularnog lokala.

1716385452_profimedia-0749319898.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Žerar Depardje je u večerao sa dve žene u ulici Veneto kada je Barilari (79) počeo da ih fotografiše, prenosi NJujork Post. Kolumnista rimskog dnevnika Republika Đani Riota, koji je bio prisutan kada se dogodio incident, tvrdi da je od Barilarija više puta zatraženo da prestane da fotografiše.

Dok je slavni fotograf odlazio iz bara, Magda Vavrusova, jedna od žena koje su sedele sa francuskom filmskom zvezdom, navodno je krenula ulicom za Barilarijem vičući na njega, a tada se umešao Depardje i počeo da ga udara.

"Bilo je puno krvi", rekao je za medije Riota.

Advokatica Magde Vavrusove, Delfin Meje, izjavila je da je Barilari "nasilno gurnuo" njenu klijentkinju pre Depardjeovog napada, dodirujući joj grudi rukom. Prema njenim rečima Depardje je pokušao da je odbrani, a potom je "pao na fotografa", prenosi CNN.

Podsetimo, glumcu Žeraru Depardjeu sudiće se narednog oktobra za navodne seksualne napade na dve žene tokom snimanja filma 2021. godine. Poslednjih godina je u centru pažnje zbog sve većeg broja optužbi za seksualno zlostavljanje.

Državni tužilac rekao je da je glumac također optužen za još jedan slučaj, koji datira iz avgusta 2018. za navodno seksualno zlostavljanje i silovanje. Sudija je zatvorio istragu o tom slučaju i predao ga državnom tužiocu u Parizu.

Izvor je za Reuters rekao da je glumac optužen i za navodno seksualno uznemiravanje na filmskom setu 2014. godine.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas