· · Komentari: 0

ŽESTOKA SVAĐA U EMISIJI! Pevačica napala Ivu Štrljić, koja nije mogla da se zaustavi OD BESA - "Zabranjujem da mi se postavlljaju takva pitanja" (FOTO)

Elma Sinanović i Iva Štrljić na dva različita pola, kada je odavanje privatnog života u pitanju.

1635058371_123.png
Foto: Printskrin/Jutjub

Pevačica Elma Sinanović se u emisiji "Magazin In" posvađala za glumicom Ivom Štrljić. Pevačica je iznervirala Ivina uzdržanost kada je u pitanju ljubavni život, budući da je emisija upravno imala za temu ljubavne odnose.

Pročitajte još: ESTRADNI RAT NA POMOLU: Aca Lukas u svom filmu otkriva VRAČARU kod koje ide Lepa Brena, a kojoj je čak asfaltirala i put do kuće! (FOTO)

Ne mogu da se zaustave

"Ja zabranjujem da mi se postavlljaju takva pitanja, koja su mi se čitavog života često postavljala. Prvo, oni i ne znaju da li imam partnera, to pitanje se ne računa, jer vi o meni ništa ne znate, prema tome nema potrebe da me to pitate. Je l' mogu da završim?!", upitala je Iva Štrljić, jer se Elma ubacila.

"Nije fer! Pa, čekajte... Trebalo bi da znamo da li imate partnera ili nemate. Ako nemate, ništa nam niste rekli", dodala je pevačica.

"Ne morate vi ništa da znate o meni ako ja to neću da kažem. Ne mora niko da zna, ako ja nešto ne želim da kažem. To je to! Ja ne moram da govorim o sebi ništa što ne mislim da bi trebalo ikog da zanima. Zašto bih ja to govorila?", upitala je Iva.

"Nekako razgovaramo o tome, trebalo bi da se zna, da li smo same ili zauzete", nastavila je Elma.

"Zašto mora da se zna o meni bilo šta što ja ne želim da se zna? Ja imam pravo na svoj život da ga čuvam strogo onako kako ja mislim da treba", revoltirano je odgovorila  Štrljićeva.

"Pa, dobro. Mnogo si lepa, lepša si uživo, ali treba da znamo da li si zauzeta ili ne", rekla je pevačica.

"Uvek se očekuje da neko bude uguran u neku katergoriju. Svako ima pravo da svoj život iskreira onako on misli da treba. Sredina", završila je Iva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.