· · Komentari: 0

Zvezda "Sumrak" sage se udaje: KRISTIN STJUART se verila za devojku

Fimska zvezda Kristin Stjuart verila se za devojku Dilan Majer, na iznenađenje mnogih.

1635872816_d5895f945b954a5c9d929c6f4591a2cc4e752d53.jpg
Foto: Deposit

Kristin znamo iz "Sumrak" sage, planetano popularnih knjiga i filmova o vampirima.

Kristin je otkrila  u radio emisiji da je verena za devojku Dilan Mejer posle skoro dve godine zabavljanja.

- Želela sam da budem isprošena, i ona je to znala. Više puta sam joj diskretbno to napomenula i ona je uspela da moju želju pretvorui u realnost. Bilo jedivno. Venčaćemo se i to se zaista dešava - rekla je Kristin.

Pročitajte još: ZAR DA SE SMEJE NAKON ŠTO JE UPUCAO KOLEGINICU? Supruga Aleka Boldvina okačila fotografiju i RAZBESNELA američku javnost (FOTO)

Dilan Majer je scenaristkinja, a ona i Kristin su prvi put viđene kako se ljube u javnosti u avgustu 2019. u NJujorku. Nakon toga, Majerova je objavila na instagramu crno-belu fotografiju na kojoj se ljube, što je bila i zvanična potvrda da su u vezi.

Sećamo se da je Kristin Stjuart bila tri godine u vezi sa takođe glumcem, Robertom Patinsonom, sa kojim je u ljubavi bila i u "Sumrak" sagi. NJihova romansa je prekinuta nakon što ga je prevarila sa rediteljem Rupertom Sandersom, a zatim objavila javno izvinjenje.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.