
Kako da izaberemo najukusniju dinju? Pratite četiri koraka
Sada je pravo vreme da jedemo dinju
Sada je pravo vreme da jedemo dinju
Ne postoji bolje letnje osveženje od hladne dinje isečene na kockice
Današnji specijalitet koji dolazi pravo iz Bakine kuhinje, odličan za palačinke i za namazati na krišku hleba uz čašu mleka..
Dinja je jedan od omiljenih letnjih poslastica, ali pored toga što uživate u njenom ukusu, dobra je i za hidrataciju kože, ali i umirenje nerava
Dinja je mnogima omiljeno voće zbog specifičnog ukusa, ali je takođe veoma hranljiva i može veoma blagotvorno delovati na vaše zdravlje.
Dinju čini 95 posto vode, niski procent šećera, odličan ukus i miris.
U narodnoj medicini se preporučuje posle obilnog znojenja, a dobro je i za umirenje nerava.
Leto je vreme kada na pijaca može da se kupi voće najrazličitijih boja i ukusa.
Najbolje posluženje u toplim danima je lubenica, ali nemojte je seći na kocke kao svi, probajte nešto novo.
Lubenica i dinja nezaobilazni su deo svakog leta i jedna su od glavih asocijacija na tople dane.