· · Komentari: 0
HOROSKOP

4 NAJISKRENIJA horoskopska znaka: Pravo je blago imati ih za PRIJATELJA, sasuće vam ISTINU u lice

Najiskreniji horoskopski znaci Oni uvek govore istinu!

1621510850_1.JPG
Foto: Printscreen Youtube/TBS

Odani su i verni, pravo je bogatstvo imati ih pored sebe. Proverite da li ste vi ti srećnici koji u svom okruženju imaju ove horoskopske znakove!

Na prvom mestu je Strelac. NJihov životni moto je iskrenost jer oni i ne znaju drugačije. Nikada ne lažu, i uvek kažu samo istinu. Pošto nisu baš taktični  i ne znaju da odmere trenutak kada je potrebno nešto reći a kada zaćutati, nije retkost da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Ali to im nemojte zameriti jer su njihove namere čiste i iskrene.

Devičin perfektni um je uvek dva koraka ispred vas, a Bik nije direktan kao Strelac

Ovan- paravo u epicentar dešavanja. Pez pardona govore sve parvo u lice. Ponekad njihov ton i nastup može da deluje pomalo agresivno ali oni su jednostavno takvi. Život ne gledaju kroz ružičaste naočare , direktni su i precizni. Kod njih vlada moto : "što na umu to na drumu". Lako prepoznaju laž i manipulaciju i tada nastupa Ovnovska jačina i prodornost. Sa njima je život pravičan, sve je crno ili belo. Ako je crno oni precrtaju idu dalje a od belog parve čaroliju!

Bik- kada Bik kaže on je rekao! Gotovo nikada ne menjaju stav i mišljenje. NJihova reč je mač u kamenu. Bik posmatra , odmerava situaciju i stvara svoje mišljnje. Nije direktan i netaktičan kao Strelac. Nikada vam neće sam reći ako ga vi pre toga niste pitali za mišljenje. Uvek ali uvek dobro razmisli pre nego što kaže. Nikada ne reaguje na prvu loptu.

Devica-ako vam treba iskren savet bez emocija pitajte Devicu! Ona svakoj situaciji pristupa precizno i sa puno analiziranja. Sve sagledava sa više strana i brojnim argumentima brani svoju istinu. Ni slučajno ne pokušavajte da joj osporite mišljenje jer je to gotovo nemoguće. NJen perfektni um je uvek dva koraka ispred vas.

                          Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.